Ford, Citroen, Skoda, Mazda, Hyundai eller Skoda – Vi udskifter din forrude!

Forrude til Ford, Toyota, Opel, Mazda, Hyundai, VW, Skoda, Citroen

Vores afdeling Østjysk Bilglas arbejder med alle bilmærker. Vi udskifter gerne din forrude eller reparerer stenslaget uanset om det er en Ford, Citroën, Hyundai, Open, Skoda, Mazda eller helt tredje. Vi har et samarbejde med de førende importører af bilglas i Danmark. Vi kan derfor levere og montere en ny forrude til alle bilmærker. Det gælder også til high-end biler, veteranbiler eller specialbygget racerbiler.

Østjysk bilglas dækker i Aarhus, Hadsten, Galten, Hammel og Hinnerup

Østkysk Bilglas har værksted i Aarhus og Hadsten. I Aarhus kan du leje en lånebil for kun kr. 150,- pr dag. Østjysk Bilglas kører hver dag i hele Østjylland. Det betyder, at de kører gerne ud til dig for at udskifte forruden på din Ford, Skoda, Opel, Citroën, Hyundai eller Mazda. Hovedparten af reparationerne, når det handler om udskiftning af forrude sker på kundens bopæl eller arbejdsplads.

Bilglas af høj kvalitet

Udskiftningen af forrude og selve bilglasets kvalitet, er noget som vi går meget op i. Vi yder derfor 5 års garanti på monteringen af forruden på din Hyundai, VW, Ford, Citroën, Open, Skoda eller Mazda

Udskiftning af forrude eller rep af stenslag

Hvad koster en ny forrude til en Mazda, Skoda, VW, Ford, Hyundai eller Citroën ?

Hos Bilglasgruppen kan du spare helt op til 40% i forhold til at få udskiftet forruden hos et autoriseret værksted. Vi har Danmarks laveste priser på en ny forrude. I Bilglasgruppen foretager vi store indkøb, hvilket betyder meget lave priser. Vi skilter derfor med vores priser, fordi vi har ikke noget at skjule. På vores pris-side  finder du en række pris-eksempler på en ny forrude til forskellige bilmærker; Ford, Mazda, Skoda, VW, Hyundai. Hvis dit bilmærke ikke fremgår af listen, så er det blot at sende os en mail eller give os et ring på 40 16 16 52, så finder vi prisen på din nye forrude.

Ny forrude ford mazda opel vw skoda toyota

Kan et stenslag repareres ?

De fleste stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres, så er du meget velkommen til at kontakte os. Tag gerne et billed af stenslaget, hvor en 2 krone er placeret ved siden af stenslaget og maile eller sms billedet til os. Ca 2/3 af alle vore kunder kan få deres stenslag dækket af deres bilforsikring. Vi anbefaler derfor at tjekke din bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ? Ny forrude til din Ford, VW, Skoda, Mazda, Opel …? september 29, 2019